Latihan Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 3

Latihan Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 3 ini adalah perkongsian yang membantu guru-guru melaksanakan pengajaran dan pembelajaran menggunakan teknologi. Di sini juga admin kongsikan latihan kuiz yang boleh dilaksanakan online bagi murid tahun 1, 2, 3, 4, 5 dan 6.

Sekiranya pada masa lalu proses pengajaran dan pembelajaran dilaksanakan secara bersemuka: dari segi penyampaian dan penilaian berterusan. Norma baharu ini telah menyebabkan pemindahan semua pengetahuan dan penilaian, dan kaedah perkongsian dapat dilaksanakan secara dalam talian.

Koleksi kuiz ini dikumpulkan oleh Ustaz Hasza melalui Telegram Channel Klik Belajar untuk memudahkan carian guru-guru dan murid.

Follow kami menerusi media berikut:
Facebook TchercollectionTelegram Tchercollection

Walaupun pada peringkat awal, kebanyakan murid, ibu bapa dan sebilangan pendidik, merasa sukar untuk membiasakan diri, kebanyakan kini akur belajar untuk menyesuaikan diri dengan keadaan semasa. Pelbagai kekangan, seperti masalah akses Internet dan peranti kini beransur-ansur ditolak ke tepi.

Dapatkan Latihan Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 3

Berkaitan Latihan Kuiz Bahasa Inggeris

Sekiranya guru-guru adalah ketua panitia atau guru mengajar lebih daripada satu aliran, boleh juga lihat latihan lain menggunakan pautan dalam jadual yang disediakan.

Koleksi Latihan Bahasa Inggeris Tahun 1
Himpunan Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 2
Latihan dan Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 3
Himpunan Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 4
Koleksi Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 5
Himpunan Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 6

Koleksi Kuiz dan Latihan Tahun 2

Admin insha-Allah akan mengumpulkan kuiz dan latihan bagi setiap subjek. Koleksi ini boleh digunakan oleh guru-guru untuk tahun ini atau rujukan tahun-tahun akan datang.

Sekiranya guru yang ingin berkongsi koleksi latihan yang telah disediakan, sila hubungi admin @tchercollection melalui emel atau Telegram.

Koleksi Kuiz dan Latihan Tahun 3 pelbagai subjek ini mungkin boleh membantu:

🍎Latihan Bahasa Melayu Tahun 3
🍎Kuiz Bahasa Inggeris Tahun 3
🍎Kuiz Matematik Tahun 3
🍎Latihan Sains Tahun 3
🍎RPT Pendidikan Islam Tahun 3
🍎Kuiz Pendidikan Moral Tahun 3
🍎Kuiz Pendidikan Seni Visual Tahun 3
🍎Latihan Pendidikan Muzik Tahun 3
🍎Kuiz Pendidikan Kesihatan Tahun 3

Maka, marilah sama-sama kita membuat perancangan yang baik untuk memastikan isi pembelajaran dapat disampaikan dengan sebaik mungkin.

Penutup

Sebagai penutup kata, kami mempelawa semua guru, murid, ibu bapa atau mana-mana pihak untuk terus menyumbangkan bahan untuk dikongsikan di laman web tchercollection.com.

Jangan lupa untuk berkongsi kepada rakan-rakan melalui aplikasi atau platform lain seperti Facebook, WhatsApp dan Telegram. Klik pada butang Share di bawah. Semoga bermanfaat !

Jika ingin menymbang bahan-bahan ilmiah dan bahan-bahan berkaitan bidang pendidikan bolehlah kongsikan melalui emel [email protected] atau melalui Telegram t.me/tchercollection.

Leave a Comment

error: Content is protected !!